Menu
Canapé de Garum
Espines d'anxoves
Patates xips
Scampi al bacon
Xampagne François Hemart Brut Nature
***
Amanida de ceps a l'oli de tòfona
Trompetes de la mort amb ou poché al vi blanc de l'Empordà
Costellam de cérvol amb salsa de codony
Llebre a la Royale
Sorbet de pomelo rosa i magrana
Tarta Tatin
***
Vins:
Viña Pomal Magnum, Rioja negre
François Hemart Brut Nature
Aigües minerals
Cafès
HOTEL EMPORDÀ RESTAURANT- Figueres
----------------------------------------------------------------------------------------
Una nit de pluja i de vent ha canviat l’aspecte i el color
de la terra i del mar. Ha canviat també l’olor.
La tardor és l’estació de les
bones olors.
En aquestes nits tan estrellades, lleugerament boiroses, una mica
humides, els camps i els arbres fan olor d’ametlles tendres i de fulla de menta
picant.
Ara, a les tardes, dóna gust d’anar pels camps.
Les vinyes
es van daurant, les pinedes tenen una capa espessa de verd fosc, les oliveres
es nimben d’una grisalla aèria i platejada. Els rostolls van prenent un color
rogenc granulat.
Tot el paisatge cabria entre una gerra de mel i una ampolla de
rom.
(El quadern gris, Josep Pla , 9 de novembre de 1918 )
Assaig en directe a càrrec del repartiment de "Les Misérables". Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway...
5 comentarios:
Bones olors i bonics colors en totes les estacions!. Cadascuna porta els seus.
Aferradetes, Pere.
Boniques paraules de tardor, per acompanyar un altre sopar...
Bona nit, Pere!
Un veritable sopar de tardor.
Caça i bolets, tòfones i codonys, magranes i pomes.
Una taula d´amics.
Tot cuinat pel xef Jaume Subirós del Motel Empordà.
Al novembre de 2006.
¡Tu publicación fue una lectura excelente! Tus ideas son valiosas. ¡Sigue escribiendo y compartiendo tus pensamientos!
Quin acompanyament a aquest menú!
:-) Preciós!
Publicar un comentario