Menu
Compota de ceps a la rúcula
Parmentier de tòfona a la mistela negra de l'Empordà
Escamarlà gros de Roses rostit amb verdures
Llobarro à la nage de bolets
Medalló de cérvol al sèsam
Sorbet de menta fresca
Mil fulles de pasta filó amb crema de llimona
***
Vins:
Cosme Palacios, Rioja Negre
Saint Gall, Premier Cru
Aigües minerals
Cafè-Licors
HOTEL EMPORDÀ RESTAURANT - Figueres
------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tot arreu tinc un amic que està sempre disposat a menjar un cent de cargols o un peix guisat o un conill de bosc, i amb aquests amics tan savis no hi ha manera de renyir.
El vi de les vinyes que donen al mar és bo i té un aspret que cueja i us mossega la llengua. I de vegades, per començar, mengeu un rovelló o un pinetell a la brasa, i és com si us mengéssiu una orella de senyoreta impregnada de pinassa.
(El quadern gris, Josep Pla, 9 Novembre 1918.)
Et salvaré de tota malenconia. Perquè ets un ésser especial i jo cuidaré de tu.
4 comentarios:
He, he, he... aquest sopar seria molt massa per a mi, a aquestes alçades de la vida, que m'he acostumat a sopar poc. El deixo tot sencer per vosaltes, en Pere i en Pla.
Potser per en Josep Pla, jo no hauria una bona amiga...però millor... no crec que ens haguéssim avingut massa.
Bon vespre Pere. Una abraçada,
Carme ja sé que no t'agrada en Josep Pla, suposo que per raons ideològiques no pas literàries.
Potser avui jo tampoc podria menjar-me tot aquest sopar, va ser el 2003, però...un dia és un dia.
Una preciosa cançó, Pere.
Del sopar, com a la Carme, una mica massa... però això sí, té molt bona pinta.
Aferradetes.
No pas literàries, evidentment... tens raó i tens bona memòria.
Gràcies, Pere!
Publicar un comentario