Menu
Aperitiu-Cocktail
Frivolitats-Savouries
Amanida de ventresca de tonyina a l'oli de tòfona
Turnedó de rap a la tinta de sèpia i blat
Magre de galta de vedella amb fetge-gras
Sorbet de pera i pinya
Tarta de cassís
***
Vins:
Heretat Vall Ventós, Penedès Blanc
Barón de Oña 95, Rioja Negre
Agustí Torelló Brut
Aigües minerals
Cafè -Licors
HOTEL RESTAURANT EMPORDÀ- Figueres
------------------------------------------------------------------------------------------------------
I jo
¿com estic? Bé, diria. ¿Bé?
Em vaig descobrint a poc a poc una personalitat
nova, una
manera de fer nova que a vegades em sorprèn.
Em miro com un entomòleg
mira un insecte. M’estudio. M’analitzo.
Assajo rectificacions, fintes,
designis.
La tasca és seductora. Aquest d’ara també sóc jo. Ni més ni menys
que
abans...
“Obertura catalana” primer volum de memòries. Miquel Martí
i Pol ( 1988 )
Aquí on brilla el mar i bufa fort el vent...
2 comentarios:
Ens anem descobrint sempre, som nous i som els mateixos. Les circumstàncies canvien i nosaltres també.
Anem fent… en aquests moments, com dèiem, sense tants sopars com en altres èpoques.
Una abraçada, Pere.
La capacitat de sorprendre'ns, encara ara, és el que ens fa sentir més vius.
Aferradetes, Pere.
Publicar un comentario