viernes, 10 de noviembre de 2023

Pinzellades LXXVI (El guanyador s'ho emporta tot )"Mamma Mia!" és una pelicula de la Meryl Streep i en Pierce Brosnan. Un musical simpàtic per passar una bona estona amb la música de Abba.
Hi ha una cançó que trobo especial, potser de les millors que va compondre aquest grup suec, és "The winner takes it all".
"El guanyador s'ho emporta tot" parla de la separació d'una parella. Ell se n'ha anat amb una altra, ella recorda la història d'amor i il·lusió viscuda tots aquests anys.
De res ha servit construir una llar, jugar d'acord amb les regles; se sent malament i sense confiança. Pensa que ha perdut ... el guanyador s'ho emporta tot.
Els que portem molts anys vivint en parella coneixem una xic d'aquesta història.
L'amor i la passió, la innocència d'un temps en què tot és nou i sorprèn; el treball de crear una llar, la il·lusió d'una família.
Però sovint hi ha desamor, desànim, mirades fora de casa. Potser és que nosaltres canviem i la nostra vida no canvia. És hora de fer balanç, de sospesar.
Llavors et preguntes si ha valgut la pena; és quan tens la sensació que hi ha guanyadors i perdedors, que el guanyador ...s'ho emporta tot.
Estimada Sahra, demà farà 45 anys que ens vàrem casar, crec que sense guanyar m'ho he emportat tot.

3 comentarios:

Carme Rosanas dijo...

Per molts anys, doncs, Pere!

Resumeixes molt bé la vida de els parelles que hem durat molts anys. Encara et guanyo. A final d'aquest mes de novembre en farà 53 que ens vam casar i que estem junts. I en el meu cas no veig massa bé que hi hagi un guanyador, i molt menys que un de nosaltres s'ho emporti tot. Em sembla que hem quedat bastant empatats. Aquest teu post i la cançó fan reflexionar sobre aquestes coses, potser encara em vindrà al cap més d'un cop.

Una abraçada, Pere!

sa lluna dijo...

Felicitats als dos i per molts anys més!.

Doncs jo no t'ho sabria dir perquè no tinc aquesta sort. Tampoc sé si ell va ser el guanyador... el que si sé és que el temps que va durar va ser ple d'amor per les dues parts...

Aferradetes, Pere.

cantireta dijo...

Pere, per molts anys.