miércoles, 25 de junio de 2014

Avui tornen els Rolling Stones


Els Rolling Stones, la banda de rock més poderosa de la història, actuen aquesta nit a Madrid. És l'únic concert a Espanya de la que potser serà la seva darrera gira mundial.
He pogut assistir a tres dels seus concerts a Barcelona: "Urban Jungle" el 1990, "Bridges to Babylon" el 1998 i el tour "Licks World" el 2003.
En directe impressionen. Van començar la seva actuació de 1990 a Montjuïc amb "Start Me Up" i un esclat de foc que va fer emmudir al públic; quan hi penso encara sento pessigolles a l'estómac.
Ja no els veuré més, no voldria perdre aquelles sensacions dels primers concerts; igual que no tornaré a entrar a Nova York un capvespre pel pont de Queensboro quan el perfil de Manhattan era com un "déjà vu" emocionant.
Tot té el seu temps, fa molts anys que no fumo i els Rollings haurien de deixar de tocar i convertir-se definitivament ... en mites.


6 comentarios:

novesflors dijo...

Ja són un mite. Ho fan molt bé. Tot just fa una estona acabe de veure el vídeo que tu ens proposes (en un altre lloc) i la veritat és que impressiona.

Bon estiu, Pere.

Carme Rosanas dijo...

Fins sempre doncs als Rollings!!!

Ja són un mite i no deixarem d’escoltar-los. Jo no he anat mai a un concert d'ells en directe...

Galionar dijo...

Jo tampoc els he anat a veure mai en directe; has estat afortunat, Pere, els records de tot el que has viscut ja no te'ls prendrà ningú.
Una abraçada!

sa lluna dijo...

Regomes quina sort i quins bons records, Pere!!
Jo mateixa no he tingut aquest plaer, però si en tinc d'altres que no s'oblidaran mai.

Aferradetes i bon dia! :)

Fedora dijo...

Jo els veig tan embalsamats com el bitxet del meu darrer post, però només quan no es mouen. Mare meva, quina energia! Jo ja em rompria tota si fes quelcom semblant...

Galionar dijo...

Pere, moltes felicitats! Que puguis gaudir d'una jornada magnífica! Una forta abraçada!