sábado, 8 de febrero de 2014

Bloc teatre XIX



El teatre va obrir les portes per estrenar una obra titulada " Xarxes socials". L'autor era un jove escriptor amb gran experiència en aquests temes, havia estat enganxat a les xarxes socials i després de superar la seva addicció va escriure aquesta peça meitat teatre, meitat " reality " .
Per entrar a la primera sessió a més de pagar l'entrada havies d'acreditar que pertanyies a alguna d'aquestes xarxes , si participaves en diverses et feien triar - ne una.
El " show " va començar puntualment . A la platea s'asseien els usuaris de Facebook i d'Instagram que no paraven de fer fotos , al galliner una turba de Twitteros piulant-se entre ells bestieses de menys de 140 paraules i a les llotges els Blocaires , un grup molt col · legiat de lletraferits i succedanis .
Es van apagar els llums , va pujar el teló però només es veien les cares il · luminades del públic contemplant les pantalles de les seves " tablets " i " smartphones ", passant de tot.
Llavors surt l'actor principal a l'escenari enmig d'un silenci trencat per una remor de teclejat que puja de la sala i diu amb veu potent :

Senyors
les xarxes socials són vostès
i ara ... ja no els importa res més!

Fi , baixa el teló.
(Bé, hauria d'haver dit: "es tanca la sessió")

7 comentarios:

PS dijo...


Magnífic, bravo!

Carme Rosanas dijo...

Ostres, Pere i tu també hi eres?

Vaig repassar totes les llotges i no et vaig veure...

Galionar dijo...

Molt bo, Pere, el guió d'aquesta obra de teatre és impreuable! Només cal mirar al nostre entorn en qualsevol estació de tren on s'apleguin moltes persones per constatar que l'has clavada! En què ens estem convertint...?
Una abraçada, Pere, i bon diumenge!

Pere dijo...

CARME:
És clar que hi era, anava de "incógnito" i vaig dir que estava en MyEspace, llavors em van fer seure ... al fossat de l'orquestra.

Bon diumenge :)

novesflors dijo...

:):):)
I els de Google +, on eren?

Fedora dijo...

Si vols que funcioni, aquesta obra de teatre l'hauràs de penjar al youtube, no ho oblidis...:)
molt agut, és trist el que està passant...o nosaltres ja som massa vells.
Besades!

sa lluna dijo...

Doncs si senyor!!
I en acabar ningú va aplaudir perquè teniem les mans molt ocupades, per això ara t'aplaudeixo
... plas ... plas ... plas ... plas!!

Nanit Pere, aferradetes!:)