miércoles, 19 de enero de 2011

Bloc teatre VII


Estic content perquè aviat podré estrenar una obra que sorprendrà al públic.
L'han escrit els millors guionistes, barreja drama amb comèdia, musica amb mim, prosa amb vers.
Hi haurà poemes hermètics, ininteligibles que tots aplaudiran en no entendre'ls; es descriurà el drama de la gent del nord fugint cap al sud, buscant la seva riquesa i llibertat.
La protagonista, una bella actriu de comèdia, víctima del nou canvi climàtic es passejarà per un Marrakech nevat, vestida només amb un abric de llúdriga, ensenyant una cuixa de tant en tant per donar un xic de morbo i un cor de polítics farà mim sense que se'ls escolti.
A la apoteosi final hi haurà una marató de versos i escoltarem la banda sonora amb aquella cançó italiana dels anys seixanta que deia que el món gira, gira, dóna voltes i mai s'atura.
La confusió de l'argument, la disbauxa interpretativa convertiran aquesta funció en una obra de culte i per fí Lee Strasberg estarà orgullós de mi ...


El món
mai s'ha parat ni un moment
a la nit la segueix sempre el dia ...

9 comentarios:

Joana dijo...

Doncs no ens perdrem l'estrena, així que ja ens diràs la data i si necessites alguna actriu, avisa a temps i més si es tracta de la protagonista principal, la que ensenya la cuixa, que caldrà preparar abans una dieta per lluir cos.
Mentre, seguim donant-li voltes al món.

Des del teler, Jana

Joana dijo...

Amb la o, m'he fet un entrepà, que encara no he dinat, he, he.

Unknown dijo...

Estimat Pere, tu penses que el públic no t'enten i aplaudeix dins la ignorància. No menyspreis al teu públic: sabent la veritat també fingeix ser públic. Per què vols fer una obra de culte? Oblida el teatre d'una vegada, oblida'l...potser el sud és el millor lloc per anar quan s'ha perdut el nord...
Passa un dia feliç!

Carme Rosanas dijo...

A veure, a veure, aquí tots a primera fila!

Bona tarda, pere!

Pere dijo...

VIDA
Aquí a l'Empordà ens apassiona el teatre surrealista, aquest teatre que es llegeix entre línies, que amaga veritats amb bestiesas i que quan bufa la Tramuntana fa que no s'entengui res ...
Encara que de vegades s'entén tot.

Bona tarda.

novesflors dijo...

Hi acudirem, a l'estrena.

Unknown dijo...

Quina sort si ho podeu entendre tot. Jo estic tan cansada, a vegades, de no entendre res ni fer-me entendre...:(
Bona nit, Pere.

Nits dijo...

Aquesta obra s'estrena a l'Empordà??? ja avisaras que no em perdo el món al revés: polítics en silenci fent mim, els del nord fugint al sud i la poesia com a guinda del pastís. Guuuuau!

El món va girant i va canviant i el que un dia està a dalt el següent pot estar a baix. I com deia en Mercuri: show must go on!!!!!
una abraçada.

sargantana dijo...

dons sap que??
molta merda senyor pere

i un peto ;-))